Varaukset ja tiedustelut numerosta 0400 531 320Tee varaus nyt!

Inga-Lill

Perinneristeilyjä purjelaivalla maailman kauneimmassa saaristossa

Tarjoamme yrityksille, yhteisöille tai vaikkapa syntymäpäiväsankarille mahdollisuuden kokea unohtumattomia hetkiä aidolla purjelaivalla. Purjehdukset Inga-Lillillä räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, oli sitten kyseessä päivä-, ilta- tai yöpurjehdus. Inga-Lillin merellisestä ruokalistasta löytyy purjehduksen teeman mukainen menu. Asiakas voi myös halutessaan järjestää tarjoilun itse.

infoinga

Inga-Lill saaristossa

 

Merellinen elämys

Inga-Lill on katsastettu 75 henkilölle, mukaan lukien kolmen hengen miehistö. Vieraamme saavat osallistua halutessaan purjehtimiseen ja navigointiin henkilökunnan opastuksella. Aluksella voi yöpyä n. 30 henkilöä.

 

Tervetuloa viihtymään perinnepurjelaivalle!

 

ingasma1

 

M/Aux Inga-Lill

Kaljaasi Inga-Lill valmistettiin vuonna 1947 Voolahdessa, Porvoossa.  Alus oli purjehduskelpoinen seuraavana vuonna. Tänä päivänä laiva on viimeisimpiä aidon talonpoikaispurjehduksen edustajia Suomessa. Inga-Lill toimitti Itämeren kaupunkeihin hiekkaa, halkoja ja rakennustarvikkeita.  Inga-Lill on nyt täysin peruskorjattu perinteitä kunnioittaen ja  kuuluu myös Museoviraston ylläpitämään perinnelaivarekisteriin ( vuonna 1994). Laivamme on myös katsastettu kauppa-alukseksi.

Tunnuskirjaimet
OJCB

Tyyppi
Kaljaasi

Rakennettu
Porvoo 1948

Pituus
34m

Leveys
7,2m

Syväys
2,5m

Purjepinta-ala
240m2