Varaukset ja tiedustelut numerosta 0400 531 320Tee varaus nyt!

Purjehdukset

risteilyt1

Tietoa risteilyistä

Risteilymme räätälöidään yksilöllisesti ryhmäänne varten! Näin takaamme, että risteilystä tulee onnistunut ja ikimuistoinen. Ohessa muutamia esimerkkejä kesälle 2021.


Kokous- tai neuvottelupurjehdus

kokousmatkatTarjoamme merellisen ja kiehtovan vaihtoehdon tutulle neuvotteluhuoneelle. Pitäkää onnistunut kokous, palaveri tai liiketapaaminen Inga-Lillin upeassa salongissa, maistuvan ruoan ja viileitten juomien kera. Kokouksen jälkeen suuntaamme merelle rentoutumaan ja nauttimaan meriveden pärskeistä sekä upeasta luonnosta. Aluksella modernit AV-laitteet. Vieraiden maksimimäärä 60 henkeä.

Toimintapurjehdus merellä

toimintaKaipaatteko mieluummin toimintaa? Opetamme tiimillesi miten purjeet saadaan oikeaoppisesti ylös, tai miten laiva ajetaan turvallisesti irti laiturista. Pääsette itse kokeilemaan navigointia, purjeen trimmausta tai laivan ohjausta. Mukana ovat aina purjehduksen ammattilaiset opettamassa sekä neuvomassa. Purjehdus jos mikä on tiimityötä parhaimmillaan, se hioo jokkueesi yhteen. Vieraiden maksimimäärä 50 henkeä ja kesto max. 6h.

Brunssiristeilyt

brunssiKutsu työ- tai ystäväporukka viettämään kesäistä purjehduspäivää risteilyn merkeissä. Suuntaamme aavalle ulapalle nauttimaan leppoisista tuulista ja maailman kauneimmasta saaristosta. Irtautuminen arjen rutiineista on erinomainen tapa luoda uutta puhtia työntekoon. Vieraiden maksimimäärä 60 henkeä ja kesto max. 6h.

Kuutamo- ja rapuristeily

rapuNämä tulevat olemaan syksyn suosituimpia purjehduksia. Pöydät ovat koreina saksiniekoista, tunnelmallinen musiikki soi ja lyhdyt koristavat laivan kantta. Varaa risteilysi jo hyvissä ajoin, sillä nämä myydään nopeasti loppuun. Lähtö Naantalista tai Aurajoesta. Vieraiden maksimimäärä 50 henkeä ja kesto noin 6h.

Luokkaretket

luokkaretki

Luokkaretkipurjehduksia teemme toukokuun puoli-välistä (vko 20) lokakuun lopulle. Purjehdukselle lähdetään aamulla klo 9.00 Naantalin sataman purjelaivalaiturista. Nostamme purjeet ja oppilaat saavat välittömästi osallistua toimintaan laivalla. Mahdollisuuksien mukaan vierailemme purjehduksen lomassa jossain lähisaaressa. Paluu takaisin kotisatamaan klo 15.00 mennessä. Laivaan mahtuu hyvin ainakin kaksi rinnakkaisluokkaa kerrallaan.

Leirikoulut

lkoulu

Leirikoulussa opitaan yhdessä elämistä ja tekemistä. Laivassa tämä toteutuu mitä parhaiten. Leirikoulupurjehduksilla oppilaat osallistuvat kaikkeen toimintaan miehistön opastuksella. Lipun nosto, ruoan valmistus, purjeiden käsittely sekä laivan ohjailu ovat osa lasten purjelaivatoimintaa. Leirikoulu laivalla opettaa ainutlaatuisella tavalla toisen ihmisen huomioimista olosuhteissa joissa yhteistyön merkitys korostuu. Leirikoulujen ohjelma ja reitit suunnitellaan yhdessä luokan ja opettajan kanssa. Yöt vietämme saaristokylissä tai luonnonsatamissa. Leirikouluksi suosittelemme vähintään 3 vuorokauden mittaista purjehdusta.Tarjoilut

tarjoilut
Miltä kuulostaisi kermainen kapteenin lohikeitto ja tuore saaristolaisleipä kirnuvoin kera? Henkilökuntamme jäsenet ovat kaikki herkkusuita, joten voimme taata vieraidesi nauttivan risteilyn merellisistä herkuista. Sovimme aina etukäteen risteilyn runsaista tarjoiluista. Otamme huomioon myös erikoisruokavaliot!

Ohjelmaa

ohjelma
Elävä musiikki kruunaa purjelaivaristeilyn! Järjestämme hyvin monipuolista ohjelmaa risteilylle ja takaamme vieraittesi viihtyvän paremmin kuin hyvin. Ohjelmasta sovitaan aina ennen risteilyä, ja otamme pienimmätkin toiveenne huomioon.